Vilket fantastiskt resår vi har haft! Vi började med att resa till Midwest USA i mars, tillbringade sköna sommardagar med våra vänner i New Jersey och avslutade året med en höstresa till samma ställe. Vi träffade gamla vänner och lärde känna nya. Martin blev en mästare på engelska och vi fick med oss tonåringarna på alla möjliga äventyr på andra sidan atlanten.

Chicago – St Louis – Rockford – Chicago
Mars 8-12
Intensiva & kul dagar i Midwest USA. Vi upptäckte en ny del av USA som vi verkligen gillade. Var på konsert i St Louis och träffade goda vänner för brunch. Sedan körde vi vidare till Rockford,IL för att träffa min kollega Linnea Bengtsson och se hur hon jobbar med affärsutveckling mellan Sverige – USA. Dagarna avslutades i Chicago som visade sig från sin bästa sida. Strålande sol och en massa kul aktiviteter för barnen. Vi kommer gärna tillbaka!

ISLAND – NEW JERSEY – NEW YORK
Juni 29 – Juli 7
En oslagbar sommar i vårt favoritland USA. Vi började vår resa med att bada i Den Blå lagunen på Island, sedan spenderade vi några dagar i de New Jeriska bergen, lyssnade på bra musik, badade & njöt av solen och värmen. Åkte vidare till Manhattan för 4 dagar och avslutade med att fira 4 Juli i Freehold, NJ och äta grillad majs på Shepfest med våra vänner.

NEW YORK – NEW JERSEY
November 6 -10
Vi firade Martins 6 årsdag hela veckan. Träffade våra goda vänner i New Jersey och åt middagar. Vi gick på konsert med vårt favoritband The Outlaws som Martin älskar. Senare på veckan träffade vi Martins amerikanska barnvakt, Shannon Horgan med familj, på Manhattan.